Skip to main content
#1 AI workshop voor bedrijven

Neem deel aan onze exclusieve AI workshop bij Your Tech Club, waar vooraanstaande experts u door de fascinerende wereld van AI en ChatGPT leiden.

 • Een volledige dag van leren en netwerken
 • Praktische ervaring en tools 
 • Een uitgebreid handboek
Plan een gratis introductieOnze tarieven
Expertise

Wat maakt deze AI-workshop uniek

Deze intensieve workshop op locatie is ontworpen om uw team te voorzien van de essentiële kennis en tools voor een veilige en efficiënte integratie van AI in uw bedrijfsprocessen, met speciale aandacht voor de toepassingen van ChatGPT.

Live demonstraties

Begin de dag met een introductie van AI-basics, inclusief een speciale focus op ChatGPT, gevolgd door live demonstraties van AI-toepassingen in verschillende industrieën. Deze sessies bieden een concrete kijk op hoe AI, vooral ChatGPT, kan worden toegepast binnen uw eigen bedrijfscontext.

Interactieve werk sessies

Tijdens deze sessies werkt u in kleine groepen aan projecten die direct aansluiten bij uw bedrijfsbehoeften. Onze AI-experts, gespecialiseerd in ChatGPT, begeleiden elk team persoonlijk, wat zorgt voor een leerrijke en toepasbare ervaring.

Directe feedback en groepsdiscussies

Elke werk sessie wordt afgerond met een discussie, waarbij teams hun projecten presenteren en zowel van experts als van peers constructieve feedback ontvangen.

Het programma

Programma van de AI-workshop dag

1. Introductie tot AI en ChatGPT

2. Beoordeling en behoeftenanalyse

3. Toepassing en demonstratie

Zie real-life voorbeelden van AI-implementaties die traditionele bedrijfsprocessen transformeren, verrijkt met directe demonstraties van ChatGPT en andere AI-tools.

4. Hands-on sessies

5. Groepspresentaties en feedback

6. Wrap-up en toekomstplannen

Plan een gratis introductie
Over ons

Uw partner in de reis naar effectieve AI-integratie.

Bij Your Tech Club is het onze missie om de kracht van AI binnen handbereik te brengen voor elk bedrijf, groot of klein. We streven ernaar om AI transparant en toegankelijk te maken, zonder de verwarring van complex jargon of technische overload. 

 • Een volledige dag van leren en netwerken
  Met onze experts op uw locatie, voor een immersive en persoonlijke ervaring. 
 • Praktische ervaring en tools
  Onmiddellijke toegang tot AI-tools en -bronnen, afgestemd op uw behoeften. 
 • Een uitgebreid handboek
  Met informatie, richtlijnen, en best practices voor uw AI-projecten.
Plan een gratis introductie
AI workshop ChatGPT
AI workshop ChatGPT
AI workshop ChatGPT

Waar wacht u nog op? Laat AI voor uw organisatie werken!

40%

Met de juiste AI tools kan jouw organisatie tot 40% efficiënter werken

280

Groei binnen bedrijven die investeren in AI

98

Van de banen zullen veranderen

Bent u klaar om uw bedrijf te versterken met AI-expertise en innovatie? Reserveer nu uw plek in onze workshop en zet de stap naar geavanceerde bedrijfsprocessen met AI! 

Tarieven

Wat kost een AI-workshop? Een kleine investering!

Kleine bedrijven

2.495

Eenmalig
 • Tot 5 werknemers
 • Op locatie of bij ons op kantoor
Direct aanvragen

Middelgrote BedrijvenMeest gekozen

4.995

Eenmalig
 • Tot 10 werknemers
 • Op locatie of bij ons op kantoor
Direct aanvragen

Middelgrote Bedrijven

Op aanvraag

Eenmalig
 • Meer dan 10 werknemers
 • Op locatie of bij ons op kantoor
Direct aanvragen
AI workshop ChatGPT

Optioneel: Consult per uur van onze experts, beschikbaar op aanvraag.

Een workshop die iedereen snapt

Eenvoudig en voor iedereen begrijpelijk

Wij beginnen bij de basis. Onze aanpak is duidelijk en to-the-point, gericht op het ontsluiten van AI voor iedereen — ongeacht of je een doorgewinterde IT-professional bent of net je eerste stappen zet in de technologiewereld. We hebben oplossingen die elk niveau kunnen bedienen en voorzien in de behoeften van diverse bedrijfssectoren.

 • Direct Duidelijk
 • Geen Jargon
Plan een gratis introductie
AI workshop ChatGPT

Veelgestelde vragen over onze AI-workshop

Heb je nog vragen? Vraag het ons!

Wat kan ik verwachten van de AI-workshop van YourTech Club?

In onze AI-workshop leert u de basisprincipes van kunstmatige intelligentie begrijpen, met een speciale focus op ChatGPT. De workshop omvat interactieve sessies, live demonstraties en hands-on ervaring met AI-tools die direct toepasbaar zijn in uw bedrijfsprocessen.

Voor wie is deze AI-workshop bedoeld?

Deze workshop is ontworpen voor professionals uit alle sectoren die geïnteresseerd zijn in het integreren van AI-technologieën zoals ChatGPT in hun bedrijfsvoering. Of u nu een kleine ondernemer bent of een manager bij een groot bedrijf, de workshop zal waardevolle inzichten en vaardigheden bieden die direct toepasbaar zijn.

Hoe lang duurt de AI-workshop?

De AI-workshop duurt een halve dag. We beginnen meestal rond 9 uur ‘s ochtends en ronden af rond 1 uur ‘s middags. Deze tijden kunnen enigszins variëren afhankelijk van de groepsgrootte en de interactiedynamiek.

Welke specifieke AI-tools zal ik leren gebruiken?

Tijdens de workshop krijgt u de kans om te werken met verschillende AI-tools, waaronder ChatGPT. We zullen ook andere relevante AI-technologieën demonstreren die gebruikt kunnen worden voor data-analyse, automatisering van processen en meer.

Is er technische voorkennis vereist om deel te nemen aan de workshop?

Nee, er is geen specifieke technische voorkennis vereist om deel te nemen aan onze AI-workshop. We beginnen met de basisprincipes en zorgen ervoor dat alle deelnemers een grondig begrip krijgen van de belangrijkste concepten voordat we overgaan naar meer geavanceerde toepassingen.

Hoe kan ik me inschrijven voor de AI-workshop?

U kunt zich inschrijven door onze website te bezoeken of door direct contact op te nemen met ons klantenserviceteam via telefoon of e-mail. We adviseren u om zo vroeg mogelijk te boeken, aangezien de plaatsen beperkt zijn en snel kunnen vollopen.

Wat is inbegrepen in de prijs van de workshop?

De prijs van de workshop omvat de dag training, toegang tot alle benodigde AI-tools tijdens de workshop, een uitgebreid handboek met richtlijnen en best practices.

Zet de eerste stap naar AI
Zet de eerste stap naar AI
Zet de eerste stap naar AI
Zet de eerste stap naar AI
Zet de eerste stap naar AI
Zet de eerste stap naar AI
Zet de eerste stap naar AI
Voordelen

Waarom andere kiezen voor een AI workshop van Your Tech Club?

Onze unieke combinatie van expertise, innovatie en klantgerichtheid maakt ons de ideale partner voor jouw technologische ambities.

Stapsgewijze begeleiding 

Onze filosofie is gericht op haalbaarheid en praktische toepasbaarheid. We voorkomen informatie-overload en zorgen ervoor dat uw team de basisbeginselen van AI grondig leert begrijpen, evenals de toonaangevende tools en technologieën die de industrie te bieden heeft. 

Echte expertise en directe resultaten

Ervaar een hands-on trainingsdag met echte experts die niet alleen de theorie beheersen, maar deze ook toepassen. Bij ons geen basisopleidingen door onervaren docentenalleen praktijkgerichte sessies die concrete resultaten leveren voor uw bedrijf. 

Direct toepasbare vaardigheden

We leveren niet alleen kennis; we bieden praktische vaardigheden en de tools om deze meteen in uw bedrijf toe te passen. Of het nu gaat om contentbeheer, financiën, e-mailmanagement, of IT-infrastructuurwij zorgen voor directe implementatie en optimalisatie in alle benodigde gebieden. 

Gratis 15mins introductiecall

Ontdek de mogelijkheden van AI voor uw bedrijf met een gratis introductiegesprek

Bij Your Tech Club begrijpen we dat elke organisatie uniek is. Daarom bieden we nu een gratis introductiegesprek aan om samen uw specifieke behoeften en doelstellingen te verkennen. Dit gesprek is de perfecte gelegenheid om te ontdekken hoe AI uw bedrijfsprocessen kan transformeren en optimaliseren. 

 • Persoonlijke aandacht
 • Op maat gemaakt advies
 • Geen verplichtingen
Plan een gratis introductie

Of bel direct +31 (0) 20 308 6200

AI workshop ChatGPT